20 Şubat 2011 Pazar



Mor ve Lilanın uyumu nasıl olmuş?Bu paspası küçük odama uyuyor diye yaptım,kirpi ipi seviyorum,evde vakit geçirmek amaçlı herşey yapılabilir bu iple.Bir plastik şişenin başı kesilip etrefına yapıştırıcı yardımıylada etrafına sarılıp çocuğuna kalemlikte yapılabilir v.s v.s. 

Acemi ahşap boyama maceram,ama zekli olduğumdan mıdır nedir renk uyumu süper oldu,ya sizce?!!!



Ya mavisi nasıl,beğenirsiniz umarım,bloğumda gördüğünüz patiğin yapımı çok kolay isteyenler yorum bölümüne istek yazıp bloğumda yayınlayabilirim.



 

Bu da benim tasarladığım patikler, yarın bunları en sevdiğim arkadaşlarıma hediye edicem,Siz de beğendiniz mi?Ev de giyip bunlarla keyif yapmak çok güzel oluyor.Emin olun.

8 Şubat 2011 Salı

Bebeklerin odalarına düşündüğüm en güzel ve en kullanışlı tasarımlar bence.İlgi alanlarıma giren tüm siteler bakıp seçtim bu tasarımları.Ben bu tasarımları evimde kendime ve evime da yakışır tonlarında ve dizaynlarında tasarlıyorum.Çok daha güzel şeyler ortaya çıkabiliyor.İlerki sayfalarımda evimdeki deneyimlerimide sizlerle paylaşıcam.










3 Şubat 2011 Perşembe


10 yıla yakın arşivlerimden oluşan bir yatak odası modelleri ve hala modayı koruyor bence.








Bence artık seveceksiniz.













Beyaz hastası oldum bu aralar,neden acaba?:)))

2 Şubat 2011 Çarşamba

 Mutfağınızda bahartlık olarak kullanabileceğiniz en güzel çekmeceler bence

 Mutfağınızı böyle hayal edin
Çok tatlı  ve de eğlenceli bir mutfak organizeri bence

 Evet yine favori çekmeceler
 Mavinin mutfaktaki uyumu hayatımızıda etkileyecek kadar güzel




 Bu mutfaklara bakarak küçük mutfağınızı kullanışlı bir hale, gösterişsiz dolaplarınızı mutfaktan çıkmak istemeyecek hale getirebilirsiniz.


 Kullanışlı bir organizer, ya sizce???