23 Temmuz 2013 Salı

Aşağıdaki resimlerden de anlayacağınız üzere bu çekmeceli organizer çatal kaşık bıçak dolabı.İçi uzun süre boştu ve tabi benim değerli blogger arkadaşlarımdan gördüğüm ve öğrendiğim üzere bunu değerlendirmem gerekiyordu.



Kendilerini takı kutusu olarak değerlendirdim. Benim işime çok yaradı ben toka hastası olarak tümünü topladı. Gerçekten insanın kendi emeği gibisi yok.Kullanışlı hale getirmekte cabası.






19 Temmuz 2013 Cuma

Sandalye yenileme:



Mutfak Raf Çalışması :



Ablacım evini yeniliyor bana da hazırdan paylaşması kaldı  ne kadar güzel. Aslında herşeyi yapmadan önce konuşuyoruz,nasıl yapalım ne yapalım ,neler yapalım diye  ve sonucunda yapmış olarak bana gelince ben de çok mutlu oluyorum.Sonuç mükemmel olunca da çok daha neler yapılabilir diye düşünmekte daha zevkli oluyor ellerine sağlık ablacım.

9 Temmuz 2013 Salı


HEPİMİZİN RAMAZAN AYI BEREKETLİ, HUZURLU VE MUTLU GEÇSİN İNŞALLAH
DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE


8 Temmuz 2013 Pazartesi






    Sonunda dekorasyonu bırakıp, gıda bölümüne geçecem o olacak, ama yok ben dekorasyondan vazgeçemem herhalde. Bu da çok sevdiğim bir ablamın oğlunun pastası Yaptım Oldu :)) Acemi ce ama bana göre iyi, yapacak bir şey yok kendi çocucuğumu mutlu edecek kadar yapabilmek bile beni mutlu eder.Zevkle yaparım doğrusu. 
     Hepinize mutlu hafta sonları Sevgiler Saygılar

1 Temmuz 2013 Pazartesi










Bloğumu takip edenler benim az çok kuş hastası olduğumu bilirler.Ara vermemin cezası olarak sizlere eğlenceli resimler paylaşmak istedim. Umarım hoşnut kalırsınız :))



















Herkese Selamlar..

Uzun bir aradan sonra dönmek bir garip geldi bana.Sanki kendim için bu blog çok özel ve lüks bir şey miş gibi heyecanla yazıyorum adeta.İlk gözüme çarpanı paylaşmak istedim sizlerle.Aslında bu dekupaj resimlerini de hep değerlendirdim ve sizlerle bu nedenle paylaşmak istedim. En kısa zamanda sizlerle paylaşırım hayırlısıyla.Resimleri değerlendirdiğim alanları da yayınlayacağım. Sizlerin de çalışmalarımla ilgili fikirlerinizi öğrenmek beni çok mutlu edecek.
Şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum Sevgiler, Saygılar..