22 Şubat 2012 Çarşamba













Aslında uygun bir dekorasyon amaçlı olarak bu dresuar düşünülebilir.Oda rengine uygun boyanıp dekupaj da yapılabilir.Salonlar da plazma TV için kullanılabilir.Mesela; Turkuaz salona pudra rengi,metalik renk,beyaz ve de bir çok uygun renkler...
Bir sürü çeşitleri var bu dresuarların,bu aralar dekorasyon konusunda baya ilgimi çekiyor bunlar.Evimin yeni dizaynı için de çok şık olacağını düşünüyorum,fakat güzel bir seçim yapmak istiyorum.Kemeraltı'nda bakmıştım dresuarların fiyatları baya uçuk 470 tl civarı dediler ancak internette daha uyguna araştırıyorum.Bu konuda uygun yer olarak bilginiz varsa fikrinizi almak beni mutlu eder.
Categories: , , ,

8 yorum:

  1. bu kadar güzel dresuarları bulabileceğiniz bir yer bilmiyorum maalesef, araştırmak lazım. hepsi şahane. paylaşımınız için teşekkürler.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eevet gerçekten çok güzeller, ilgin için teşekkürler Ayrıca bloğuma hoşgeldin Asortik:)Böylece senin buluğunu tanıma imkanı buldum.

      Sil
  2. paylaşımlarınız harika.teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumun benim için çok önemliydi

      Sil
  3. Ben de salonda bir bölümü dresuar için ayırdım, istediğim gibi bir tane bulamıyorum. 8. fotoğraftakinin eskitme beyazı tam hayal ettiğime uygun. Bu arada çok güzel bir noktaya değinmişsiniz fotoğraflarda her zevke uygun olmuş...

    YanıtlaSil
  4. beyaz dresuarlar çok şık,bende almayı düşünüyorum ,teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle harikalar bende bayıldım,antika hallerini bulup boyamak,en mantıklısı sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın canım işte senin ruhunda var böyle yaratıcılıklar süpersin sevgiler canım

      Sil