9 Nisan 2012 Pazartesi

Şimdi dolduruyorum mimimi:))Hastalardan vakit bulabildim nihayet.Yoğun bir günün ardından bende şuan kendim ve blog arkadaşım için birşeyler yapma zevkine varayım:))Evet 1.soru
 
1) Yemek olsam ne yemeği olurdum?
Karnı yarık olurdum herhalde çünkü ben bir patlıcan canavarayım :))
 
 
 
2) Müzik aleti olsam hangisi olurdum?
Kesinlikle bir UD olurdum.Ben bir Türk Sanat Müziği  Hayranıyım.İnanmayacaksınız belki ama şu anda eşim bana bilgisayardan Türk Sanat Müziği çalıyordu.Ben de Ud çalmasını bilirim.Amcam Gazi Tbp Yb Ayhan ÇEKİÇ besteleri ve uduyla beslenmiş biriyim.Bu soru beni çok yansıtıyor.

 
 
 
 
 
3) Araba olsam hangisi olurdum?
 
Pek arabalardan anlamam ancak Land Rover modelleri beğeniyorum. 

 
4) Aylardan hangisi olurdum?

Aylardan Nisan olmak isterdim Baharı duyurup ben köşeme çekilirdim:)

5) Ayakkabı olsam hangisi olurdum?

:)))))İşte buna gülerim bu aralar o kadar çok ihtiyacım var ki herbirine hepsi uyar demek istiyorum.

6) Kıyafet olsam hangisi olurdum?
 
Rahat bir penye insanın üzerini sarmayacak ve de şık birşey olmak hiç te fena olmazdım hani .Mesela Vipdükkandan şunu sipariş ettim hasta sonu;

7) Renk olsam hangisi olurdum?
 
Ben kesin pembe olurdum yok başka çaresi gardrobum pembe dolu ama bana hala bög gelmedi demekki çok seviyorum ve hala bıkmadım:))))

8) Hayvan olsam hangisi olurdum?
 
Kuş olmak isterdim özgürlüğü çok severim.Onun gibi istediğim yere uçup gitmek isterdim. 
 
9) Şu an okuduğum kitabın 137. sayfasında neler var?
 
Kitap mı samimi olayım Geçen ay Hayat Daima Güzeldir kitabını okudum o da psikolojim kötüydü adından da anladığınız gibi :)) onu okudum pek odaklanım kitap okuyamam.Ama ders kitaplarını test çözmeyi çok severim.  
 
DERİN BİR AŞK sana çok teşekkür ederim anket bana göre uzun sürdü çünkü seninle samimi bir paylaşım olsun istedim ve güzeldi teşekkürler tekrar tekrar çok sevindim. 
 
 
 
  

4 yorum:

  1. Canım benim, ben teşekkür ederim, içtenlikle yanıtladığın için :)

    Ayrıca, dün ben de mimi cevaplarken, patlıcan mı ıspanak mı epey arada kalmıştım ve ıspanağı seçmiştim.. Bayılırız patlıcana eşimle.. Hatta babam, ne zaman denk gelse bizde patlıcan pişmiş demek ki, bi gün bize dedi ki, "ya çocuum paranız mı yok, siz niye hep patlıcan yiyosunuz" :)))

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. :))) Güzeldi gerçekten sabah sabah güldürdünüz beni ama gerçekler böyle yapacak bir şey yok patlıcan aşkı bu başka birşeye benzemez:))teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  3. ben de tsm hayranıyımdır canım ud çalmana bayıldım keşke ben de çalabilsem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanışmamız nasip olursa size mini bir konser verebilirim,gerçekten rahatlamanın en güzel yollarından birisidir...Ud ve müzik(Teşekkürler canım yorumun için)

      Sil