17 Nisan 2012 Salı

Özellikle yabancı bloglarda çok moda haline geldi mobilyaları kaplamak.Özellikle eski tip mobilyalar kaplanıp boyanıyor ve yeni sergilere çıkıyor çok hoş doğrusu.Ben de bir şevkle bir şeyler yapmaya çalıştım bakalım.





Benim yaptıklarım da tabi bunların yanında bir hiç ve de çok kötü çekmişim fotoları yaparken çok yorucuydu kat kat boyamak ve o yorgunlukla çekince de görüntülerin farkında olamamışım.Mazur görün arkadaşlarım.Ben de mutfağımdaki 4 adet sandalyeyi boyadım.Ahd ettim kendi evim olana kadar evime yeni eşya almıyacağım.Böyle eşyalarımdan sıkıldıkça boyayıp değiştireceğim.Yapacak bir şey yok gülü seven dikenine katlanır :))Görüldüğü üzere aşağıdadır yaptıklarım ne oluyordu;
BEFORE
 AFTER





6 yorum:

  1. merhaba:) inanın kahverengi severler bana kızmasın ama kahverengi eşyaları hiç sevmiyorum ne iyi yapmışsınız boyamakla ohhh ne ferah olmuş elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım bloğumu ziyaret etmişsin teşekkürler öncelikle,kahverengi gerçekten bıktırdı artık çok haklısın,iyi oldu doğrusu sandalyaler,sağol yorumun için.

      Sil
  2. bence kendine haksızlık ediyorsun gayet de güzel olmuş sandalyelerin. bu aralar bende koltuklarımın yüzünü değiştirmek istiyorum bakalım renk arayışlarım sürüyor. turkuaz ve beyaz düşünüyorum ama kararsızım. değiştirince resimlerini yayınlarım blogumda ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım,mutfağımla uydu zaten beyaz olması ayrı bir ferahlık kattı,Çok severim turkuaz rengini salonumu bu renge dönüştürmeye çalışıyorum bende sana da kolay gelsin şimdiden koltuklarını merakla bekliyorum.Bloğunu bu yüzden daha sık takip edicem :))

      Sil
  3. bende cevher gördüğünü söyleyene bak :)) sendekiler ne olacak? bence çok başarılı bir dönüşüm olmuş..ellerine sağlık..hem bu kadar düzgün nasıl boyadın bakıym? hemen sırlarını dökül yoksa hiç bir soruna yanıt vermem valla:)) (tehdit nasıl ama? neyse bu arada isteğin üzerine e-mail ile takip et butonu koydum siteme ama becerdimmi bilmiyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim Sibel sağol.Hemen boyama sırrımı vereyim ve de çok etkili, eskimiş bulaşık süngerinin yumuşak bölümünü dışa gelecek şekilde kıvırıp ucundan da elimle tutacak şekilde bantlıyorum ve sünger kısmını yani boyayacak olduğum kısmı yuvarlak bırakıp kendime boyama fırçası yapıyorum bu teknik hiç iz bırakmıyor ve de boyadan baya tasarruf etmemi sağlıyor.(Evet becerdin lafı da olurmu hiç...)

      Sil