6 Eylül 2012 Perşembe


7 yorum:

  1. ah canım söylenecek o kadar çok şey var ki ama yeri değil..En güzelini söylemişsin zaten..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel demişsin canım.. SÖylenecek hiç bir şey yok artık gerçekten :(

    YanıtlaSil
  3. Sizleri çok seviyorum ve de Atatürk aşıkları olarak kalbinizi daha çok seviyorum..(İçimdeki fırtınalar sevgi sözcükleriyle geri çıksın istiyorum..)

    YanıtlaSil
  4. İdeolojilerini goz gore gore kaybettigimiz pasam, keske gelebilme ihtimalin olsaydi.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Evet onu çok özlüyoruz, ben de hep aynı şeyi söylüyorum keşke şimdi yaşasa ve gümbür gümbür eğitimli ama eğitimliden ziyade aydın bir toplum için, vatanımızın tek bir taşını bile başka ülkeler tarafından işletilmemesi, satılmaması için çareler bulsa... Ama aslında önemli olan bence bunu düşünmek ve beklemek değil. Önemli olan onun bize miras bıraktıklarına onun öğütleri doğrultusunda ve onun olmasını istediği sonraki nesiller olarak bizim sahip çıkabilmemiz... Ben şahsım adına ona layık olamadığım için utanç duyuyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim tüylerim ürpererek ve sonunu bu şekilde bağlaman için dua ederek okudum yorumunu:( ATA mıza layık çok değerli sözler sarfetmişsin.Duygu ve düşüncelerine en içten şekilde katılıyorum..Her geçen gün gelecek neslimizi düşünmeden edemiyorum,ATA mız unutulmasın bunun için elimizden geleni yapalım. Çocuklarımıza ATAnın izinden gitmesi gerektiğini her an öğretelim..

      Sil