29 Temmuz 2012 Pazar

Bizlere çok kullanışlı gelmese de görüntüleri çok zevkli.Ancak yabancı bloglarda çok rastladığım şeyler bunlar ve hayranlıkla takip ederim,nerelerde ve ne amaçlı kullandıklarını..Sizlerle paylaşmak istedim sadece.Gerçi Paşabahçe, Mudo ..gibi bazı alışveriş mağazalarında bir değişik versiyonlarına rastladım. 



61 yorum:

  1. Ayyy bayıldımm.Bende istiyorumm..cam olanlar dahada güzel nerden bulacağız..hemen bakmak lazım..Paylaşım için teşekkür..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurşen Hanım söylediğim gibi Paşabahçe mağazalarında var, Mudo da görmüştüm.Ancak resinlerdeki gibi dekoratif değiller,Ancak ne kadar da güzel düünmüşsünüz hayal ettim de sizin o mucizevi yemeklerinizin yanında şöyle dekoratif bir şerbetlik muhteşem olurdu,Yemeklerinizi bayılarak not ediyorum:)Buradan tekrar söylemek istedim doğrusu ellerinize sağlık içten yorumunuz içinde çok teşekkür ederim..Mutlu haftalar

      Sil
  2. ben küçükken en üsttekine benzer vardı bizde sanırım İtalya'dan getirmişlerdi..... cam olanına bende bayıldım çok güzelmiş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel demekki ben yeni tanışıyorum bu çeşmeli sürahilerle , bilmem böyle isim koymak geldi içimden cam çok şık duruyor haklısın Pınarcım mutlu haftalar..

      Sil
  3. Ben de isterimmmm ama en üsttekinden, cam olan bir küçük fıçı var bende musluklu ama o kadar yavaş akıyorki içinden sıvı, tahammül etmek zor, dolayısıyla kullanmıyorum ama atmaya da kıyamadığım için kim bilir evde nerede, bir daha mı denesemki kullanmayı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfercim musluğunu değiştir bence belki ustasına denk gelirsen performanslı olur çünkü bunların camları bile Paşabahçede 39-79 Tl arasındaydı biz de plastik damacanalardan kurtulmak isteyip almak istemiştik fiyatı görünce erteledik :))baksana moda olmuş hayata geçirirsen misafirlerine limonata ikramında hoş bir sunum olabilir..(Acizane benim fikrim...)Mutlu haftalar canım

      Sil
  4. nereden buldun yine bunları da soktun aklıma feridecom,ilkine bayıldım.alma değilde yapma meraklısı birisi olarak acaba bunu nasıl yapabilirim diye acayip de bir şey soktun kafama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sibelcim bu yorumların beni bloğuma teşvik ediyor..Kendim yapmak isterim deyince aklıma ilk gelen toprak testiler oldu acaba böyle birşeye çeşme monte edilebilir mi? ( http://www.birolcomlek.com/haberler-111-SU_KUPU,SU_TEST%C4%B0S%C4%B0,TOPRAK_TEST%C4%B0,.html )bu adreste bahsetmek istediğim var , Sibelcim böyle birşey denemek istermisin bilemedim ama çok sağlıklı gerçekten..Öpüyorum mutlu haftalar sana

      Sil
    2. fena fikir değilmiş feridecom,o demir ayak yerine alrına ayak monte ederek olabilir,bir de boyayı çok pürüzsüz yapmak gerek..seviyorum seni :)

      Sil
  5. En sondakini çok beğendim,içine koydukları içeceğin rengide çok güzel.Teşekkürler sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtapçım haklısın pembe bizim favori rengimiz ben de o rengi görünce hemen uyarılırım:)) belki de dediğin gibi rengi beni cezbetti..İçten yorumun için teşekkürler canım mutlu haftalar..

      Sil
  6. tasarım ürünlerin hali bir başka oluyor, çok zarif. birinciyi ve üçüncüyü çok beğendim:)
    teşekkürler, güzel paylaşımlar için...
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım tasarım bir başka doğru söylüyorsun,paylaşımlarını beğenmen benim için çok değerli, sevgiler canım mutlu haftalar..

      Sil
  7. hepsine bayıldım canım ama içinde ne olduğunu görebildiğin şeyleri daha çok sevdiğimden 3.süne daha bir bayıldım:)) ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru gerçekten içerisindeki önemli,içten yorumun için teşekkürler Sevilcim mutlu haftalar..

      Sil
  8. Harikalar, hepsi birbirinden estetik. Hepsinden isterim herhalde. Paylaşım için teşekkürler, içimiz açıldı. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Özlem,ben de çok beğenerek paylaştım,içten yorumun için teşekkürler

      Sil
  9. Az önce "annem uyurken" dizisinin Lokum dükkanında gördüm bu şişelerden hemen sen aklıma geldin. İlk fotodaki gibi ayaklı ve çeşmeli, sadece camdandı.. Çok CiCi yaa.. neyse reklamlar bitti ben kaçar, CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok tatlısın Tatlı Cadı seni,hatırlanmak çok güzel duygu ya..çok mutlu oldum teşekkür ederim.Tatlı ve samimi yorumun için teşekkürler canım:))

      Sil
  10. çok şık görünüyorlar içlerindeki renkli içeceklerle paşabahçe de de var ama bunlar daha bir estetik sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ben de görmüştüm ama bunların estetikliği daha cazip geldi bana..Ama senin mükemmel ve modern evine ağarladığın misafirlerin için evine çok yakışacağını düşünüyorum..

      Sil
  11. Bayıldım bunlara Ferideco. Paşabahçede gördüklerim daha standart ürünlerdi.
    Özellikle şu pembe olan müthiş şık ve estetik.
    Paylaşımın için çok teşekkürler, Pırıl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pırılcım harika lezzetlerin sahibi demek istiyorum sana,inşallah o beğendiğimiz şu şık çeşmeli damacana gelir mağazalara da yemek masalarımız şenlenir diyeceğim ama senin için biçilmiş kaftan olur heralde şahane masalarını acayip süsleyeceğine eminim.Sevgiler hayırlı kandiller canım

      Sil
  12. Ben karadut şurubumu içine koymak için alacağım. Çok yakışır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pırılcım seni çok tanımıyorum ama zamanla tanışacağız gibi geliyor bloğundan da bildiğim kadarıyla sen işini bilirsin ve tabiki de yakışır,Karadut şurubunun rengine bayılırım..

      Sil
  13. Ahh şu 3 kat olanı görmez olaydım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Reyhancım beğendinmi onu canımyayınladığımda onu beğenen çıkmamıştı ama ne olarak kullanırdın merak ettim? sevgiler canım iyi bayramlar

      Sil
  14. Ben çok kullanışlı. Ben de isterdim hatta istiyorum:) hele o üçlü olana bayıldım. Çok da şık

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Ben cam olan musluklu kavanozu kullanıyorum. Çeşitli meyvaları dilimliyor bir miktar da şeker ilave edip suya atıyorum. 5-10 gün sonra meyvalı soda tadında harika bir içecek oluşuyor. Musluktan alıp içiyoruz. İçtiğimiz kadar su ekliyoruz. Arada bir meyva ve şeker de katıyoruz. Kış boyunca tüketiyoruz. Bursa'da bu içeceğin adına TÜKENMEZ deniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tükenmeze bayıldımmmmm,2 kez okudum ki anlıyayım ve uygulayayım diye çoook teşekkür ederim ilgine ve güzel paylaşımına bu güzel ve harika lezzeti benimle paylaşmana çok mutlu oldum çok teşekkür ederim muhakkak deneyeceğim,sevgiler canım

      Sil
  16. 3 katlı ve pembeliyi nereden bulabiliriz, bilen lütfen paylaşsın,
    Herkesin kandili mubarek olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüğüm ilk anda seni bilgilendiririm Serpil,Hayırlı Kandiller

      Sil
    2. http://www.trendyol.com/Bambum-Dolmabahce-Sebil-BGD01/UrunDetay/15317/2868251 canım fiyatı da gayet ii geldi bana artık değerlendirmesi sana kalmış sevgiler canım alırsan güzel günlerde kullan

      Sil
  17. bunlar çok moda bu ara,bir çok züccaciyecide görür oldum,hepsi de söz birliği etmiş gibi 95 lra..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Ramazan ayında şu meyve sularına limonatalara sarmışken mutfakta bir ihtiyaç olduğunu düşünüyor insan

      Sil
  18. ben bi tane istiyorum en alltakinin fiyatını öğrenebilirmiy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı ile ilgili bilgim yok ancak züccaciyecilerde bir çok çeşitleri var

      Sil