15 Mart 2012 Perşembe


Evdekilere daha rahat diş fırçalansın diye ,kapak açıp kapama esnasında ortamı kirletmesinler diye mantıklı olacağını düşünüp almıştım bu ürünü.Özelliklerini okuduğunuzda aklınızda hiç bir soru işareti kalmıyor fakat siparişi beyaz renk verdim gelen renk gördüğünüz gibi(bordo v.b. :))bir kutu diş macunu 2-3 kullanımda rezil bir şekilde akıp bu aletin her yerine bulaştı.Güya bende stabil kullanırsam fiyatı uygun olduğu için arkadaşlarıma ve aileme alacaktım.Amann siz arkadaşlarımıda bu konuda uyarmak istedim.Pratik ve kullanışlı ürünleri seviyorum ancak böyle kullanarak da her birinden fikir sahibi olmak ta güzel.
....................
 Bu baharat takımını da http://www.bitenekadar.com adresinden satın aldım.Eşimle ikimiz mutfağımıza çok ihtiyaç diyerek araştırıp aldık ve 2 gün içerisinde iade ettik.Ürünü çalıştığım yere sipariş vermiştim ve geldiğinde görselliği çok hoş olduğu için diğer arkadaşlarda almaya karar vermişti neyse ki evde ürünü kullanıp deneyelim derken tüm parçalar elimizde kaldı eşim baya bi uğraşıp birleştirdi ancak bu seferde ne kaya tuzunu ne de tane karabiberi öğütüyordu.Hemen iade süresi dolmadan iade ettim.Ancak sitenin güzel bir yanı var ki oda kargoyu kendileri gönderiyor aynı gün kargo alıp gidiyor ürünü.İlgileniyorlar bu yüzden de iade sorunum olmadı.Sırada şu çorba karıştırıcı var onu deniyeceğim bakacaz görecez:)))
 

4 yorum:

  1. üzüldüm aldıklarını keyifle kullanamadığın için. çorba karıştırıca aynı sorunu yaşamazsın umarım.
    bitenekadar'dan ben de bir ürün aldım, sorun vardı, kargo geldi, aldı, 2 gün içinde yeni ürün elimdeydi. gerçekten işlerini iyi takip ediyorlar. o konuda ben de takdir ettim kendilerini:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım güzel tesellin ve güzel yorumun için, gerçekten pratik ürünlerde baya bir elemeye girdim.Bitenekadar konusunda aynı fikirdeyim seninle canım

    YanıtlaSil
  3. çorba karıştırcısını kullandın mı canımm merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben bir kaç tanesinde sıkıntı çekince şimdi alımlarda biraz daha çekerek davranıyorum.Ama bu karıştırıcıyı alıcam ve de muhakkak sana cevap yazıyam.

      Sil