8 Nisan 2012 Pazar

Gerçekten eskileri özliyeceğiz biz de şu an eşimle aynı moddayız fakat bir çocuk yok ortada ancak ben bu fotoyu görünce çok moralim bozuldu çocuğum olunca kendime çeki düzen vermem gerekiyorrrrrr...
Categories: , ,

4 yorum:

  1. Canım, moralini bozmak gibi olmasın ama, biz de eşimle böyleydik, çocuk da aha da bu resimde görüldüğü çıktı :))) Bütün gün Pepee senin, Keloğlan benim durumdayız.. Ben ipin ucunu bi kaçırdım, şimdi ara ki bulasın :))

    Bu arada, sever misin sevmez misin bilmiyorum ama, mimledim seni :))

    YanıtlaSil
  2. Mimlenmek bahsediliyor ama hiç yapmadığım bir şey fakat önce sana cevap yazmak istedim.Çok teşekkür ederim mimlediğin için ve yorumun için de ayrıca.Gerçekten de arkadaşlarıma gittiğimde de benzer pozisyonlarla karşılaşıyorum ve bu fotoyu görünce güncel bir foto olduğunu hemen anladım:((Sana da Keloğlan ve Pepee ile mutluluklar ve sevgiler:))

    YanıtlaSil
  3. Tablo aynen böyle çoğu zaman çevremizde.
    Biz biraz dikkat ediyoruz evde. TV, bilgisayarı sınırlı olarak kullandırıyorum mesela. Onların yanında ben de internette değilim. Ya onlar okuldayken bakıyorum ya da akşam onlar yatınca.
    Dediğin doğru, bizlerin çeki düzen vermemiz gerekiyor. Çocuk neyi görürse onu yapıyor gerçekten. Çevre faktörü de var ama öncelikle anne-baba olarak bizlerin rolü daha önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çocuğum olsun düşünüyorum kendime bu radyasyon konusunda kısıtlama koyuyorum ve de bebek konusu erteliyorum ama artık benimde biran önce kararımı vermem gerek.Ancak yorumunuzdan sizin gerçekten dikkat ettiğiniz anlaşılıyor.Tebrikler

      Sil