30 Mayıs 2012 Çarşamba

Nurayın evi harika çok uzun süre sonra yaptırdı burayı ama değmiş değil mi?Aynen kendisini yansıtıyor cıvıl cıvıl ben öyle tanıdım kendisini ve de benim postuma yanıt verip köşesini benimle paylaştığı için ona çook teşekkür ediyorum.Onun huzur köşesi de benim bloğuma çok yakıştı doğrusu zevkle sizlerle paylaştım canım, arkadaşlarım sizleri de bekliyorum, Derin bir aşk başladın mı?merakla bekliyorum canım benimm..

7 yorum:

  1. Feridecim,çok teşekkkür ederim.Ne güzel şeyler yazmışsın benim için,bir havaya girdim bilesin.
    Bu arada foto çekimi için hayli düzenli bir hali var ortalığın haberin ola.benim huzur köşemde,önümde ayağımı uzattığım pufum ve sağda solda sehbalarda ıvır zıvırlarla görsen ne dersin bilmem...teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Canım benim ne kadar güzel oldu işte böyle söylemen sana ait bir huzur köşesi olduğunu kanıtlamış oldun..Keşke pufunu da resme ekleseydin:)) öylede tatlı olurdu..

      Sil
  2. Renklere, fondaki çiçeklere, gün ışığını alışına bayıldımmmm. Gerçekten tam huzur verecek bir köşe olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım öncelikle bloğuma hoşgeldin sefalar getirdin..Ben de çok beğendim Nurayın huzur köşesini,bundan bir kaç post önce arkadaşlarımdan varsa huzur köşeleri paylaşmalarını istemiştim..

      Sil
  3. yaaa, bak bi kötü hissettim kendimi şimdi.. Sevgili nurayhobi'nin huzurköşesini görünce, benimkini nasıl adam edeceğimi daha da bilemedim :)

    Canım, taşınmanın yarattığı maddi yük ve benim gönüllü işsizlik durumumdan dolayı şu anda örtülerimi alamıyorum :)) Yoksa köşe hazır yanii.. Yapar yapmaz, yollayacağım.. Sevgiler..

    Bu arada, nurayhobi'nin de ellerine sağlık, köşesi çok güzel görünüyor gerçekten... Koltuğa bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acelemiz ne canım benim,sen yeterki içine sinecek şekilde yapki deysin,Mesela Nuray'da 11 sene sonra olmuş bu evini yenileyeli ama deymiş doğrusu...

      Sil