25 Mayıs 2012 Cuma























Vintage tasarımları herbirimiz çok severiz ben de sizler için paylaştım,çok hoşuma gidiyor ve kendimi çok alıştırıyorum bunlara,neler nerelere daha çok yakışıyor hangi mobilya tasarımları daha abartısız duruyor hep bilmek istiyorum.Şu ana kadar vintage dresuarlar favorim ya sizce?...

17 yorum:

  1. İlk resme ve lalenin altındaki masa örtüsüne ba-yıl-dımmmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurgülcüm ben de o masa örtülü olanı paylaşmıyacaktım vintage mobilya tarzında düşünüyordum,aynen senin düşündüğün gibi masa örtüsü çok dikkat çekici geldi ve o yüzden paylaşmıştım:)zevklerimizin uyuştuğuna çok sevindim..

      Sil
  2. Tanrım, hangisini beğeneceğimi, hangisine yorum yapacağımı şaşırdım.. Ve sana katılıyorum canım, bence de dresuarlarda ve şifonyerlerde en güzel duruyor..

    Bu arada, bak ne anlatacağım; bu fotolardaki gibi, renkli, çiçekli kumaşları çok severim, bayılırım hatta.. Yeni evde de, yeni bi köşe oluştu (becerebilirsem "huzur köşesi" yapıp, sana da yolayacağım), oraya çiçekli kumaş alayım dedim, dün kumaşçıya gittim, çiçekli kumaş istiyorum, bakıyorum, yok diyo, başka şeylere yönlendiriyo, yok diyorum küçük kırmızı çiçekli istiyorum diyorum illa.. Kadın en son bana "Onlar Fatmagül kumaşı, modası geçti artık, geç kaldınız, hem yaşınız da genç, o kumaşlar 80'li yıllarda modaydı, daha modern kumaşlar bakmalısınız" dedi.. Valla böyle dedi.. Bi bozuldum, anlatamam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşver kuzucum sen o kadını tok satıcı belliki,ne çeşitler var doğrusu kuzum kemeraltında kumaşçı hiç bulamadın MTK'ya falan bak,ben sık gidiyorum oralara sorup öğrenirim senin için,bir de Kızlar Ağası tarafında İNTAŞLAR var hele bi bak orada aradığını bulabilirsin inanılmaz çeşitler var.Fatmagül kumaşı bulabileceğine eminim orada:))huzur köşeni sabırsızlıkla bekliyorum,hatırlıyor musun evim küçük böyle bir köşe imkansız derken!! Çok güzel olacak huzur köşen eminim..zevklerini çok beğeniyorum çünkü...

      Sil
    2. canım benim, yapabilirsem o köşeyi, kesinlikle senden, paylaştıklarından ilham alıcam, bilesin :) Bu arada, MTK'yı hiç denemedim ama, Kemeraltı'ndaki kumaşçılar favorim zaten. Ama bu sefer oraya inemedim, Şirinyer'de bi kumaşçı var, pazar dönüşü oraya bakayım dedim, bakmaz olaydım; pis kadın! Kumaşlardan soğuttu beni :)

      Sil
    3. Ne demek hayatım çok ta mutlu olurum doğrusu,şimdiden merak ediyorum hangi tasarımı örnek alarak yapacaksın şimdiden kolay gelsin sağlık bebeğim...yaz için de çok güzel bir paylaşım olacak bloğunda

      Sil
  3. son resmi ve kafesleri ben aldım haberin olsun feridecom:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al hayatım sana apayrı yakışacak eminim,bir o kadar güzel marifetini de katarsın şimdi içine neler olur neler...

      Sil
  4. artık kesin eminim sen beni çileden çıkartmak için yayınlayıp duruyosun bunları!! çalışıyorum ve hiç bir şey yapamıyorum diye yapıyosun:))ama söylemedi deme canım dönüşüm muhteşem olucak:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) söylüyeyim mi neden bu kadar güldüm..5 dk önce senin bloğuna bir yorum yapmıştım son paylaşımının altında ama gerçekten bu yorumunu okumamıştım daha inan bana:))o yorumu okuyunca benim senin hakkındaki düşüncelerimi anlıyacaksın canım...

      Sil
  5. Hepsi harika tatlım , vintage deyince akan sular durur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayatım biliyorum senin ne kadar çok sevdiğini vintage tasarımları.Bloğun da bana çok yansıtıyor bunu.Değerli yorumuna teşkkürler..

      Sil
  6. Hepsi çok güzel kutuya bayıldım kursta yapmaya çalışacağım.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtapçım çok güzel bir konuya değindin sağol aklıma getirdiğin için ben pek ahşap malzemeler satan yerlere gidemiyorum bu bahsettiğin kutu tasarımlarınıda ayrı ayrı beğeniyorum takı kutusu olarak yapmak istiyorum ama daha hiç bir malzeme almadım bu konuda bu dekupaj malzemeleri satan yerlerde bu kutudan da oluyor mu?engin bilgine sormak istedim sadece,mutlu hafta sonları sevgiler

      Sil
  7. Hepsi birbirinden guzel tasarimlar,kalp formlu yastiklar, cerceeler ve tum ayrintilar,bayildim. Dresuarlar kesinlikle harika, ben de cok seviyorum.Evde cekmece ihtiyaci olmasa tum konsollarin dresuar olarak degistirmekisterdim..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel söylemişsin çekmece ihtiyacı olmasa diye, beni kısıtlayan bir konuya değinmişsin aynen, mobilya takımının konsolu var diye lcd tv için dresuar almayı kendime kısıtladım biliyormusun..sırf yer kaplama ve malzemelerin açıkta kalması korkusuyla vee kemerlatında bir dresuar boyayan sokak var böylece kendimi o sokaktan geçmek içinde kısıtladım malesef:( ah şu çeyizlik eşyalar:))öpüyorum senin kadar çilekli ve tatlı yorumun için teşekkür ederim canım:))

      Sil