12 Haziran 2012 Salı

Biricik üniversite arkadaşım Büşracım İstanbulda yaşıyor.Biz onunla Balıkesir'de köhne bir okul pansiyonunun bir odasında anneleri ve babaları tarafından buraya layık görülmüş kankilerdik:)) ne yapsınlar canım buna da şükür.Üniversite bahçesinde izlediğimiz bir filmden dalga geçmek sonucuyla birbirimize Molly ve Anny lakapları takan üniversite arkadaşları işte ne olacak:))Bir ara o deli fotolarımızdan tarayıp sana göndereceğim canım merak etme.Canım benim sevgiler kocaman öpücükler buradan sana..Tabi benim bu arkadaşım odamızda poşetleri  katlarken anlamalıydım bu kızın ne kadar hünerli olduğunu!..:))çok garibime gitmişti ilk zamanlar ama ben onu böyle seviyordum artık alışmıştım yapmayınca garip geliyordu dermişim:))..

 
Daha sonra bir de ne göreyim Büşracım ne kadar hünerli ve gıpta edeceği bir dalda kendini geliştirmiş bunu gördüm ve O'nunla gurur duydum.Tebrik ederim canım arkadaşım.Evet bunlara ben kendi bloğumda Büşranın Maceraları diyeceğim;















 Büşra'nın çalışmaları düzenli zemin üzerine yaptığı çizimlerle çivi ve farklı renkteki teller yardımıyla yaptığı tablolar,tebrikler Büşracım..

Categories: , , , ,

17 yorum:

  1. Çalışmaların hepsi çok güzel ama Mevlana ve yelkenli bir başka güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canım,sevgiyle kal...

      Sil
  2. çok değişik teknik, çok güzel çalışmalar. eline sağlık arkadaşının.
    feride'cim bu tekniğin adını da belirtirsen sevinirim:) yapamam ama bari adını bileyim:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Ben de onun adına sana teşekkür ederim canım benim.Bu tekniğin adı Filografi sanatı canım.Ben de bir kaç sergide görmüştüm bu çalışmalardan şimdi arkadaşım Büşra sayesinde içine düştüm :)öptüm canım değerli yorumun için de ayrı ayrı teşekkürler

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende başta Mevlana olmak üzere hepsine bayıldım..Çoookkk güselleeerrr :))

      Sil
    2. Canım benim senin gönlün gibi hepsi hani bloğunda güzelliklerini aşkını tüm duygularınla yayınlıyorsunya Büşracım da tüm duygularını yansıtıyor çalışmasına :) sevgiler canım

      Sil
  4. çok güzel olmuş çalışmalar, arkadaşınızı tebrik ediyorum ben de tekniğin ismini merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinnnn bloğuma canım çok sevindirdin beni,Çalışmanın adı Filografi; tahta zemin üzerinde uygulanan çivilerin arasından şık tel geçirme sanatı,Orta Doğu sanatı, Türkiyede unutulup ölmemesi için yeniden gündeme getirilen bir sanat.Sevgiyle kal

      Sil
  5. Çok güzel resimler harika bir iş çıkarmışlar ellerine sağlık arkadaşınızın

    Bende bloğuma beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim Derye cım,bloğuna tabikide gelicem emeklerin benim için çok değerli sevgiler..

      Sil
  6. ne kadar da güzel çalışmalar, ne müthiş tasarımlar çıkarmış ortaya.. İnanılmaz gerçekten, çok çok tebrik ederim kendisini, gerçekten harika iş çıkarmış canım.. Paylaştığın için sana da ayrıca teşekkürler tabii ki, öpüyorum :)

    (bu arada, ben o telleri ip sanmıştım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) kuzum neden güldüm biliyor musun bu çalışmayı ben de Büşracımdan öğrenene dek tel olduğunu bilmiyordum ve sizlerle paylaşırken ip yazdım ,daha Büşra uyardı beni düzelttim ben de tel olarak öyle işte:))bundan güldüm canım benimBeğenmene çook sevindim..

      Sil
  7. Merhaba bu sene ismek sergisinde gördüğümde çok ilgimi çekmişti çok güzel bir sanat dalı.Arkadaşının ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım o da söylemişti bana İsmek sitesinde çalışmaların ayrıntıları olduğunu..Bu konuda bilgin olduğuna sevindim canım, arkadaşım bu filografi sanatıyla uğraşmasa bu sanatı hiç bileceğim yoktu doğrusu:))

      Sil
  8. gerçekkten ellerine emeğine sağlık arkadaşınızın çok güzel olmuş hepsi..

    YanıtlaSil