22 Temmuz 2012 Pazar




1

2


3

4

5

6

7
.
.
.
   Daha çoğaltılabilir demek ki.Sizlerle paylaştıklarımı çok sevdim fakat daha değişik neler yapılabilir?Sınır yok..Fikirler buluşlar ve bunları bir araya getirmekte biz bayanların üstüne yok doğrusu.

Sizlerin;

   


Categories: , ,

18 yorum:

  1. Çerçevelerin farklı değerlendirilmesi için orjinal fikirler gerçekten; hepsini çok beğendim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Nurdancım, orjinal demekle haklısın çünkü yapmayı düşündüm ancak bu kadar orjinal olması gerektiğini düşünüyorum aksi taktirde çok anlamlı olmayacak..sevgiler canım

      Sil
  2. Hepsi çok hoş,benim favorim mavili takım oldu pufta çok orjinal.Teşekkürler.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Mehtap, puf çok güzel ve pek görülmemiş tarzda,ben de güzel yorumlarına çok teşekkür ederim her seferinde beni ilgili takibinden dolayı çok mutlu ediyorsun..Mutlu haftalar canım

      Sil
  3. Kitap ve anahtar koyma fikri süper:)
    Mutlu pazarlar canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğrusu size böylesi güzel bir kitaplık hediye edilmiş olsaydı tam şahsına gelmiş derdim,bu kadar okumayı seven birine de anca böylesi güzel kitap konulu bir hediye alınmalı diye düşünmeden edemiyorum,Size de mutlu haftalar diliyorum ve yorumlarınızı zevkle okuduğumu bilin istiyorum..Sevgiler..

      Sil
  4. Güzel ve değişik fikirler bunlar. Paylaşımın için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun için de ayrı ayrı teşekkür ederim Sibelcim.Mutlu haftalar..

      Sil
  5. yine bulmuş buluşturmuşsun feridem..hepsi birbirinden güzel arkadaşım..valla yapılası bir kaç şeyi hemen not aldım kenara :)) zaten sayende yapılacaklar listeme epey bişey ekledim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelcim günaydın canım,mutlu haftalar, sen diyorsun ya bulmuş buluşturmuşsun diye ben de aslında tıpkı senin gibi yapılacaklar listesindekileri sizlerle paylaşıyorum, ama çok hoşuma gitti Pc'n de benim gibi yapılacaklar listesinin olduğunu öğrenmek beni ayrıca mutlu etti:)ortak noktalarımızın oluşuna çok sevindim Sibelcim..

      Sil
  6. hepsi birbirinden güzel ve kullanım alanları farklı. artık çerçeveler sadece fotoğraf için değil, değişik şekillerde dekorasyonda da yerini aldı. bence çok iyi oldu:) teşekkürler paylaşım için.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne de güzel yorumlamışsın canım,evet bende çok severim farklı şeyler oluşturmayı,evet çerçevelerin kullanım alanlarını değiştirdik,peki sıra hangisinde ? :)) ben teşekkür ederim güzel ve ilgili yorumun için mutlu haftalar..

      Sil
  7. 1. örnek yapılabilir gibi...çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  8. Nuraycım yapılır yapılır,çok kolay ve güzel bir tasarım..

    YanıtlaSil
  9. hepsi birbirinden hos gozukuyor
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Cihan, beğenmene çok sevindim bloğuna uğradım şimdi harika şeyler var hemen izleyicin oldum haberin olsun sevgiler..

      Sil
  10. çok hoş görünüyorlar.seviyorum kafamda ampuller yakan postları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severim böylesi güzel yorum yapanları:) selamlar sevgiler canım

      Sil