18 Kasım 2012 Pazar

Şu aralar o kadar çok arkadaşım doğum yaptı ki hediye almakta çok zorlanmaya başladım. Her biri ayrı değerli arkadaşlar bir de onların bebekleri olunca hediyelerinde değerli olması gerekir benim için,yani oturdum hem dışarıdan bir hediye alıyorum hem de el emeği hatıra kalması için örgü örüyorum onlar için.Tabi kişiliğim gereği hediyelerin sıra dışı ve farklı olması gerekir , ee durum da böyle olunca bloğumla bile ilgilenemez hale geldim. Bu arada da bebek odaları bebek eşyaları direkt olarak ilgi alanımı kendilerine yöneltti ve bir sürü arşiv topladım,bir gün benim de olursa diye:))
(Hepinize ayrıca zaman ayırmaya çalışıyorum kendi bloğumla ilgilenemesem de hepinizin bloğuyla yakından ilişiğim var,çünkü çok beceriklisiniz ve bloglarınız bana çok güzel ilham oluyor,sizleri seviyorum..)










































14 yorum:

  1. Çok güzeller canım, hepsine ayrı ayrı bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öpüyorum canım bu postlar iyi oluyor sesini duymasam da varlığından bir haber oluyorum..

      Sil
  2. Allahımmm nasıl da güzel her biri. Gercekten hersey onlar için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım onlar en güzellerine layıklar..sevgiler

      Sil
  3. Bu güzellikleri seyret sonra da evin gözüne sevimsiz gelsin :))) Çoook güzeller....
    Bütün bebekler bu güzellikleri hakkediyor, Allah hepsine nasip etsin. Kolay gelsin, sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Seni yerim bak..aslında haklısın Aynurcum çok takip ediyorum böyle şeyleri bir de burcum ikizler olunca maymun iştahlının birine dönüşüyorum işte..

      Sil
  4. hepsi ayrı güzel ama cıceklı elbıselere bayıldım:)hediye almak hem çok zevklı hem zor:) kolay gelsınn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha şimdi geldim hediye almaktan öyle yoruldum ki aradığımı bulamayınca hiç alakasız LCW dan alıp çıktım eh bu seferde böyle olacak ne yapayım,teşekkür ederim canım

      Sil
  5. Allahım hepsine bayıldım! Hepsini de kaydettim, bigün lazım olacak nasılsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canım ayrıca hoşgeldin bloğuma çok sevindim

      Sil
  6. Hepsi birbirinden güzel.Ben de arkadaşım için aynı durumdayım alıyorum, örüyorum ama hala bir şeyler daha almak,yapmak istiyorum. Yaptıklarınızı görebilecek miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım fakat evlerine henüz gitmedim ve gitmeden vermek istedim bir çoğunu çünkü bir an önce bebek odalarına yerleştirsinler diye bitirir bitirmez verdim kendilerine,bebek görmesinde hepsini yerinde fotolayacağım inşallah ama şu an elimde olanları yayınlayacağım,ayrıca bu konuda aynı karekterde olmamıza sevindim arkadaşlarımın özel günleri de benim özelim olur her daim..öpüyorummm

      Sil
  7. nefis paylaşımlar şanslı bebişler duvardaki ayıcıklı taployu çk beğendim kabarmalı 3 boyutlu hazırlamışlar ayrıca blogumda çekilişim var beklerim:)

    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/2012/11/kahve-fincan-lokumluk-tepsi-cekilisi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın dekorasyonda dediğin gibi sonsuzluk var sanki,ben de çok beğenmiştim tabloyu ve iyi bir çalışma düşünülmüş,çekilişini gördüm davetin için çoook teşekkür ederim canım benim çok incesin..

      Sil