23 Kasım 2012 Cuma




İlk gördüğümde ne kadar güzel boyanmış bir ahşap ev demiştim yakın resminde şişe kapağı olduğunu görünce sizlerle de paylaşmak istedim..Çok hoş doğrusu ama bu kadar kapak nasıl bulunur şaşırtıcı doğrusu,böyle bir şeyi planlayıp biriktirmeye başlamışlar galiba :) 


12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım..sevgiler mutlu hafta sonları

      Sil
  2. Nasıl bir emek ve sabır..Süper olmuş,değmiş emeklere bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Nursenciğim, gerçekten sabır işi öpüyorum sizi çok yorumların beni çok mutlu ediyor ilgine çok teşekkürler sevgiler..

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Çağla,mutlu hafta sonları..

      Sil
  4. şok oldum feridecim...nasıl bir sabır işidir bu ...teşekkürler paylaştığın için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gördüğümde bende aynı tepkiyi verdim kuzum, hele şişe kapaklarını görünce şaşkınlığımı sizlerle paylaşmak istedimn,ayrıca senin beğenmene çok sevindim ben teşekkür ederim asıl sana öpüyorum çok mutlu hafta sonları (Not:şu an üçgen kutucuk yapmaktayım hala,ben de bunlara fena taktım :))

      Sil
  5. hoş geldin sefalar getirdin güzel gönüllüm.
    ev harika rengarenk neler yapcaklar:)))
    bayıldım iyiki paylaşmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de hoşgeldin canım benim güzel yorumlarını ilgini alakanı çoook özlemişim öpüyorum seni mutlu hafta sonları ayrıca Muharrem ayınızın sizlere bereket getirmesini dilerim

      Sil
  6. bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım hatta onmarifet sitesinde yayınlamışştım geçen sene .. Ozaman aynı soruyu bende sormuştum.. Bu kadar kapağı nasıl biriktirmiş acaba die.. Sonra arştırdım öğrendimki yurt dışında kapaklar kg ile satılıyomuş.. Bende kısmet olurda yurt dışına gidersem kola açma halkası satın alıcam bi kaç kg.. ;) projelerim var ama asitli içmediğmizden bi türlü biriktiremiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicileydim öncelikle sana çok teşekkür ederim çünkü daha önce kendi paylaştığın postun için bana yorum yapıyorsun çok hoşuma gitti ne bileyim başkası olsa ben bu resimleri paylaşmıştım deyip önyargılı olarak yorum yazmak istemezdi gibi geliyor bana yanlış düşünüyorsam söyle canım, evet ama senin projen daha mantıklı o halde çünkü böyle birşey için kg ile kapak almaktan ziyade kendi biriktirdiklerimizle veya oluşturduklarımızla daha bir anlamlı oluyor,kocaman öpüyorum sevgiyle kal

      Sil