24 Kasım 2012 Cumartesi



Makinem çok güzel çekmiyor farkındayım ama bu aşure benim ilk denememdi ve yapmayı beceremiyeceğimi düşündüğüm için mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.Eşimde çok beğendi lezzetini içindeki tüm malzemeyi göz kararı yaptım ve tüm mahalleme dağıttım,artık yarın da onlardan alırım sonuçları :)) çok komik gelebilir size ama hiç aklımda yoktu fakat sizlerin bloğunda göre göre canım çekti,düşündüm ve evde tüm aşurelik malzemeler mevcuttu.Canım da çok çekmişti artık. Yaptım oldu :)) 

23 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Çağlacım hem ilgine hem yorumuna öpüyorum

      Sil
  2. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Allah kabul etsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah canım teşekkür ederim Neslim

      Sil
  3. Ellerine sağlık,canım..Allah kabul etsin..

    YanıtlaSil
  4. Feridecim; herşeyin bir ilki vardır, unutma:) Yıllar önce - daha internet falan yokken ! - ben de düdüklüde yapmıştım ilk aşuremi ve nefis olmuştu. İlklerin öyle bir özelliği vardır, hep güzel olurlar. Bence makineni suçlama, bence dumanı tüterken çekmişsin sen o fotoyu da ondan öyle buğulu çıkmış:) Ellerine sağlık canım.. Allah kabul etsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylesi motive edici sözleri sizin gibi maharetli ve becerikli birisinden duymak harika geldi bana ,yorumunuzda demişsiniz ki ilk aşuremi düdüklüde yapmıştım nasılda tesadüfki ben de düdüklüde yaptım:) gerçekten de lezizdi ne yalan söylüyeyim :)Çook teşekkür ederim size Dualarınız için de ayrı ayrı sevgiler öptüm

      Sil
  5. ellerinize sağlık bence harika görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülcancığım beğenmene sevindim :)

      Sil
  6. canım benim,Allah kabul etsin..öyle de güzel süslemişsin ki,eminim tadı da görüntüsü kadar güzeldir :)) afiyet şeker olsun canım benim :)

    YanıtlaSil
  7. AAyy çok teşekkürler Sibelim, Aminn güzel duaların için de , görüntü güzel olmayınca süslemekte buldum çareyi :) ama lezzeti güzel di galiba çünkü bitti:) mutlu pazarlar canımcım

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık... Bence gayette iyi görünüyor...
    http://hulyalilezzetler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülyacım, ayrıca hoşgeldin bloğuma sefalar getirdin canım

      Sil
  9. Ellerine sağlık
    Evinden bolluk bereket eksik olmasın
    Sevgler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teiekkür ederim canım duaların için de ayrı ayrı teşekkürler,Allah hepimizin evinden bereket eksit etmesin,sağlıcakla kal

      Sil
  10. ellerine sağlık,Allah kabul etsin..ilk yapılan şey zaten çok güzel olur..bu arada yeni temana hayran kaldım,benim bloga da böyle sade ama şık bir şey istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim nerelerdesin sen özledim seni doğrusu,beğenmene çok sevindim canım benim seni çok sevdiğim blog arkadaşımla tanıştırmak isterim belkide biliyorsundur ama Sibelim, Turuncu Odamın sayesinde bu bunnera sahip oldum,http://www.turuncuoda.com/ talebin karşısında sana yardımcı olacaktır kuzucum,kendisini tanıyorum ve hiç kırmayacağına eminim sevgiler canım

      Sil
    2. Canım ,ben de seni özlüyorum ara açılınca.Kalpler bir,ona şüphe yok en azından.Turuncu Odayı sayende takip ediyorum arada.Teşekkür ederim.bu ara şu magnetler sayesinde tanıştığım Küçük mucizeler Dükkanı isimli mekana gidip geliyorum ara ara,kafamızdaki projeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz,ondan pek uğrayamıyorum bilgisayarın başına.

      Sil
    3. Evet hatırlıyorum süpersin ne güzel aktiviteler bunlar ,şimdiden ellerinize sağlık senin o küçük magnetlerine bayılıyordum zaten tebrik ederim..

      Sil
  11. ilk defa için fazla güzel olmuş bence Feridecim:) Ellerine sağlık, Allah kabul etsin canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok mutlu oldum senin gibi lezzet ustasının beğenmesine çok sevindim doğrusu teşekkür ederim AMİN..

      Sil