29 Nisan 2012 Pazar

Çok seviyorum Ortanca çiçeğini,yapayın çiçeğini arayıp duruyordum 2 senedir güzel beyaz bir vazo bile almıştım sırf ortanca koyayım içine diye ama bir çok yerde üretimi durdurulmuş ve ya istediğim renklerde yoktu.Dün eşimle Kemeraltında çeyizciler çarşısından geçerken bir çiçekçide birbirinden güzellerine rastladım ama alamadım.Eşim de biliyordu çok istediğimi ama baya bir pahalıya gelecekti bize ve es geçip almadık,farkındasınız değil mi unutamamışım evet çünkü gerçekten orjinallerdi ve çok güzellerdi yahu.Ne yapacağız istiyorsak bunun için ayrı para biriktirip alıcaz... :)))

14 yorum:

  1. ben bu ortancaları aldım gidiyorum harika
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Al tabiki feda olsun sana en güzelleri...

      Sil
  2. çok güzeller..ama mail attıkların çok daha güzel :)) ben de bir şeyler yaptım,yarın yayınlıycam :) yapması kolay,görüntüsü güzel..ortancalarını alana kadar idare et,ne dersin:) yarın tüm yapım aşamalarıyla beraber geliyoooooooor :)) (ben yaptım diye demiyorum ama gerçekten güzel oldular ) :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın yayınlayacak olduklarını sabırsızlıkla bekliyor olucam, eşim de dün bu konuda sen kendin yap malzemelerini alalım yaparsın diyordu bendeki de inatya :) hayır onlar Ortancalar gibi asla olmaz diye çocuk gibi inatlaştım onunla alsında bana süpriz yapsın da alsın diye bunların hepsi :)) fenayım dimi?

      Sil
  3. :)))) ay çok güldürdün beni ...fenalıkla ilgisi yok,yapısal olarak böyleyiz bence..kadınlar istediklerini alana kadar her yolu dener:)) sen kasten yapmasan bile içgüdüsel yaparsın,hatta bazen farketmezsin bile :)) bende böle oluyo da bazen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Sibelcim tamamen içgüdüsel mi desem yoksa:)farketmedim zaten ne yaptığımı ağzımdan çıkıvermiş işte:))sevgiler...

      Sil
  4. Bayılırım ortancaya, lavantayla beraber en sevdiğim çiçeklerdendir. Canlısını alsana, daha uygundur fiyatı sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim lavantayı Baharcım,lavanta demişken bir blog buldum burada temizlik malzemeleri yapıyor bayan ben de herşeyi lavantalı yaptım doğrusu (http://www.onegoodthingbyjillee.com )seninle de paylaşayım, canlı ortancaya gelince çok sevdiğim için balkonumda 2 renk saksıda var çok güzel açtılar bu sene ama salonumda vazom boş kaldı:((

      Sil
    2. Benim evde de tüm temizlik malzemeleri lavantalı, saol paylaştığın için, hemen bakıyorum canım:)

      Sil
  5. bir tane ortamcam var bugün yarın çiçek açacak gözünün içine bakıyorum:)) ben de çok seviyorum. canlısını almanı öneririm. ortancam çiçek açınca yayınlarım, nazar değdirmezsin di mi?? :))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazar değirmek mi asla ama sadece resmini yayınlarsan,her ortancaya baktığım gibi şöyle bir dalarım o güzelliğe,Ben de de çok sevgiler hayatım teşekkürler

      Sil
  6. Canım sana bu konuda güzel bir fikir; Ben her sene bahçedeki ortancalardan 5-6 çiçeği kesip direk vazoya susuz koyup öylece kurutuyorum (kesinlikle ters asılmayacak)Bir sene boyunca yeni ortancalar gelene kadar salonumu süslüyor. Benim bloğumda seramik çalışmalarım postumda görebilirsin.
    Senin de canlı ortancan varmış zaten. Dene mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum Nurgülcüm ilgin için çok teşekkür ederim,seviyorum ortancaları ne yapayım harika şıkır şıkır geliyor bana ,açmayan sadece yaprak olan salon bitkilerini sevmiyorum varsa yoksa açan çiçek,öpüyorum seni sevgiler...

      Sil
  7. Merhaba ortancalar çok güzel...

    YanıtlaSil