23 Mayıs 2012 Çarşamba

Şu zarif vazoya bir bakar mısınız..ne kadarda güzel ve sade değil mi? onu değiştiren tek şey yanına yapıştırılmış hazır alınmış bir kenar danteli..ne duruyoruz bizde yapalım ve evimizin en sade köşesini süsleyelim.Belki de bizim evimizde (ben de olduğu gibi) kenar danteline başlayıp devamını getirmediğimiz örnekler vardır onları da kullanabiliriz.Yani ben kulllanacağım çok beğendimm yaz Siz?

6 yorum:

  1. Çok güzeeell, çok beğendim.. Hatta şöyle düşündüm direkt; evdeki tek kalan düz bardaklar beyaza boyansa (tabii boya için turuncu oda'dan fikir alınacak), üstüne dediğin gibi, çeyizden kenar dantelle süsleme yapılsa, hatta birilerine ev hediyesi olarak (ucuz maliyetli) sunulsa.. Beğendim valla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canım,bende çok beğenerek paylaştım sizlerle biz nadide bayanlar böyle zarif objeleri çok severiz.Sevgiler mutlu günler canım

      Sil
  2. evet feridecom yine nerden bulmuş koymuşsan,12den vurmuşsun:) hemen fikrimi söyliyim dedim baktım adım geçiyor:)evdeki bardakları boyama fikride güzel,camı akrilikle boyamıştım çok da güzel tutmuştu,bi de yanına dantel yapıştırdıkmı vazolarımız hazır:)) güzel paylaşımın için teşekkürler feridecocuğum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de değerli yorumun için sana teşekkür ederim Sibelim.Yaptığında sabırsızlıkla yayınlamanı bekliyor olucam.Sevgiyle ve sağlıcakla kal.

      Sil
  3. çok beğendim tabiki. ama söz vermiyorum kullanır mıyım, kullanmaz mıyım:))
    danteli her durumda kullanıyorum ben saksı altlığımda bile, inanmazsan bak istersen feride'cim:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmezmiyim bebeğim bilmezmiyim,senin maharetlerini tabiki de biliyorum örneğin beyaz puanlı lila saksıların çok hoştu ,sen gönlünden nasıl geçti öyle yap hayatım,öptüm canım

      Sil