30 Ağustos 2012 Perşembe




 Cazibeli, alışılmışında dışında fakat modern , her eşyanın yeri belli ve düzenli, rahat ve ferah bir Paris Tarzında Daire.Bu daireyi sizlerle paylaşmamın en büyük sebebi evimiz için fikirler edinmek. Bu kadar düzenli bir evde kendi eşyalarımızın arasında modern hale getirilebilecek neler olabilir onları görmek için paylaştım sizlerle.Dairenin tüm odalarından güzel kareler var..İyi Seyirler Dostlar..































Categories: , , ,

24 yorum:

  1. off ya canım çekti ne güzel
    banada uğra olur mu
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen uğradım canım bloğun ve yorumundan da anladığıma göre neşe dolu birisin, çok tatlı biriyle tanışmış oldum sevgilerimle canım

      Sil
  2. Cok guzelmis, led aydinlatmalar haric bir cok seyi kendi evimde gormek isterim.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Haklısın canım led ışıklar olmasada olur canımız isterse onları daha sonra taktırırız böyle bir evimiz olsunda :)) sevgiler canım çok içtensin

      Sil
  3. duvar aydınlatmalarına bayıldım. bebek odası çok guzel cok farklı gercekten her şeyiyle huzur veriyor

    YanıtlaSil
  4. Ama bu bana yapılırmı yaa, sabah sabah bi insanın karşılacağı manzara bu mu olmalıdır? Bi insanın canı bu kadar da çektirilmezki ama canım.. Nasıl bi ev bu? Beyaz-pembe/fuşya; romantizmin dorukları.. Tek kelimeyle ba-yıl-dım..

    Ha, kendi evine buradan ne katarsın dersen bana, benim evimde de genel olarak krem rengi hakimdir ama burada ki gibi bir masal evi olmaktan epey uzaktır kendisi :)) elalem yapıyor vallahi, biz bilemedik :))

    Yalnız, mutfakta, barın oradaki fotoğraf fikrini çok tuttum, yapılası güzellikte :)

    öpüyorum seni çook..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni çook öptüm kızınıda ısırdım:)) Hayırlı Cumalar Sana bu arada ben romantik cazibeli bir paris evi paylaştım ancak senin benimle paylaştığın yorumda gayet cazibeli ve romantik olmuş hani:))

      Sil
  5. Hepsi ayrı ayrı harika... Geniş ferah mekanlar, ve tasarım dekorasyon. kim istemezki:) sabah sabah gözüm gönlüm açıldı valla, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni ferahlattığım için ayrı bir mutlu oldum,demekki bu tarzlardan hoşlanıyorsun..Sevgiler canım

      Sil
  6. bu evi istiyorum eksiği gediği varmı bilemiyorum ama herşeyiyle kabulum..:))çok romantik şahane bir ev canım ..içimi açan bu güzel ev paylaşımın için teşekkürler canım :)iyi hafta sonları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım sevilcim demekki sen de bu ev gibi cazibeli cilveli ve de romantik birisin zaten bu evi görüp istemenden anlaşılıyor canım:)) evi izlemeye aldığımda tasarlayan mimar aynen bu karekterdeki bir bayan için tasarladığını ve de evine bayıldığını çok memnun kaldığını yazmış, bak ne kadar güzel birbirimizi çok farlı yöntemlerle tanıyabiliyoruz bende buna ayrı bir mutlu oldum,sana da mutlu hafta sonları canım tüm içtenliğimle..

      Sil
  7. valla bu ev bana ünlü bir mankenin tek başına yaşadığı hissini verdi:))) sanki hiç erkek girmiycek gibi pembeyi ne çok kullanmışlar.. Ama detaylarını çok sevdim.. avizeler ,ayna detayları yatak odasındaki perde kullanımı bile çok hoş olmuş
    keyifli bir post

    sevgiler
    özge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel bilgileri ve yorumu senden okumak daha keyifliydi canım,Çok mutlu oldum Mimar olarak postumu beğenmen benim için çok önemliydi çok teşekkür ederim mutlu haftalar Özgecim Sevgiyle Kal..

      Sil
  8. Detaylar tekrar tekrar incelenmeli, bir kaç tüyo alırsak ne ala...dur bi daha bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok tatlısın tüyolardan bizde faydalanabilecek miyiz?

      Sil
  9. resimlere baktıkça içim açılıyor.diğer yazılarda böyle.hep güzellikler yazsın bu eller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ne güzel bir yorum ellerin dert görmesin çok teşekkür ederim beğenerek takip etmen beni ayrıca mutlu etti sevgiyle kal kuzum,Hayırlı Cumalar..

      Sil
  10. Çocuk odasındaki gökkuşağı detaylara bayıldım, ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım çok ilginç bir şey diyeceğim bu siteyi izlerken yani fotoları takip ederken ilk dikkatimi çeken dediğin gibi çocuk odası ve gökkuşağı tasarımı olmuştu :)) sevgiler canım

      Sil
  11. merhaba,
    blogunuz çok hoşuma gitti, çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz...
    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şirinem:)) harikasın iyiki bloğumu izlemeye aldın ve seninle ve güzel bloğunla tanışmamı sağladın,Sen nesin böyle nasıl bir blog bu tek kelimeyle harika harika....Ben den de sana kocaman sevgiler canım Çok Mutlu Oldumm
      NOT:Bloğunda mail adresi ile takip et bölümü yok olsaydı çok iyi olurdu seni her an takip etme şansım olurdu..

      Sil
  12. ruslarin cok abartili gosterisli olduklarini dusunurdum ama.dekorasyon cok guzel,sadece bana gore fazla.pembe .yinede cok hos .sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartı konusunda haklısın canım birazda kendi evimizde bir kaç abartı köşesi yani ışıltılı bir köşe olsun diye kendimize tiyolar bulabiliriz umuduyla paylaştım sizlerle..Ben açıkçası banyo ve çocuk odasındaki bazı detaylara bayıldım..amaaa ben en çok senin bloğundaki lezzetlere bayıldım :)) sevgiler canım

      Sil