19 Eylül 2012 Çarşamba

Yukarıdaki fıstık kartopummmmm güzellik abidem doğurgan annemmm, onun renkli fotosu yok şu an yumurtalarının üzerinde müsait değil..


 Bu üstteki serseri bu da kartopunun kocası :) evlenmeden önce çok serseriydi evlenince asillik geldi çocuğuma...
 Bu yeşil olan Alican antepfıstığım benim çok komiktir:))

 Serseri, şirin ve ferhat evimi temizliyorlar :)) yaylıma çıkmışlar kuzularım...
 Alicanımm sanki buradan ona sesleniyorum o da bana poz veriyor sanki yerim len seni ben:))
Ohhh ohh ev onların zaten rast gele hanımlar beyler tabi dünya sizin özgürlüklerine çıktıklarında hiç bir yeri gözleri görmüyor...

Onlar iyi arkadaşlar Alicanım onlara abilik yapıyor sürekli böyle yanlarına konuyor uzaktan seyrediyor onları aşağıda gördüğünüz resimlerde kanıtı :))...


 Alicanım banyo yapacak küvetine ilerliyor...
Bu da kuzumun bana hediye pozu ablasına poz vermek istedi kendine uygun en güzel yeri seçti...

Her sabah işe gitmeden önce onlardan enerji almak onlarla konuşup şirinlik yapmak bana gün boyu bile yetebiliyor,onlarla konuştuğum anda herbirinin ayrı ayrı sesler çıkarması şakımaları beni uğurladıklarının bir ispatı gibi geliyor bana...Harikasınız fıstıklarım...


19 yorum:

  1. ay çok ballı bunlar yerim ben bunları( söz gelimi) zaten öyle bir yazmışınız ki çok sevdiğiniz belli oluyor ,Allah uzun ömürler versin
    hayvanları sevmeyen ölsün
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım gerçekten bayılıyorum onlara biraz sonra evdeyim ve muhabbete bak şimdi onlarla:))

      Sil
  2. Canım ne kadar güzel anlatmışsın kuşlarına olan bağlılığını.. Resmen aşk bu.. Hepsi de çok güzel ancak Alican'ın ayrı bi şeytan tüyü var galiba, bayıldım ona.. Çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ben de bayılıyorum ona ,onlara aşığım gerçekten çok seviyorum bücürlerimi öpüyorum canım,( blog ortamında birbirimiz ne kadar tanıyabilirsek diye paylaştım bücürlerimi )

      Sil
  3. Ayyy çok şirinler..Nasıl güzel bunlar...insana hayat enerjisi neşesi verirler..bizimde evde 2 tanecik var,eşimin gözdeleri...bayılıyor onlara konuşuyor,sizin gibi serbest bırakıp gezdiriyyor..gözü gibi bakıyor..isimlerinide oglumla kızımın ismini koydu..sizi o yüzden çok iyi anlıyorum..bizim evdede böyle sizinki gibi bir sevgi seli var..sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Nurşenciğim bir insanın bahçesi ve harika bir evi olunca çiçekleri de oluyor kuşları da benim çiçek yetiştirme şansım olmadığı için kuşlarımla avunuyorum,ama çiçeklerin ve güzelim evin hariç kuş konusunda seni geçtiğim için bir nebze mutluyum:))) Latife yaptığımı sakın unutma seni tanıyorum ve o yüzden seninle uğraşıyorum bu huyunu çok seviyorum işte ne yapayım..

      Sil
  4. çok tatlılar feridecom..bayıldım ben bunlara..hepsi ayrı ayrı pek bir güzel ama alican biraz fırlama sanki :)) evin nesesi bu ev dostları..benim tatlı kedim 3 gündür evde olmadığı için pek bir içimi burktu resimler ama çok da güldürdü..ufacıklar ama hepsi "can" işte..tek tek öp onları benim için :)

    YanıtlaSil
  5. Seni anlıyorum Sibelciğim, ben de çok fazlalar eksiltelim mi diye düşünceye kapıldım geçenlerde,temizliği çok zor oluyor diye eşim sordu hangilerini verelim dedi Şirin olmaz o benim sürmeli gözlüm, serseri olmaz o Kartopunun eşi dedim,Kartopu olmaz o en güzeli,Ferhat Şirinin kocası Can yeni doğdu ölür derken kala kala Alican kaldı o nun da bir bakışı yetti bana.. malesef hepsi benim evimde benden önce yerleri var..Tek tek öpmezmiyim bahane arıyorum zaten senin için ayrı ayrı öperim :) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ;
    BLOGU OLANLARA DUYURULUR !! Şirin Gurme BLOGLARINIZI TANITMAYA hazırlanıyor sizde yer almak isterseniz facebook sayfamızı takip edin https://www.facebook.com/SirinGurme ilerleyen günlerde çalışmalarımıza başlıyoruz !!

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. Mesela sen benim şirinlerimi şeker hamuru ile ilham olarak kullanabilirsin,yani o kadar tatlılar değl mi? :))

      Sil
  8. KIRKBİR KERE MAŞALLAH
    HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL
    EN GÜZEL TERAPİ BUNLAR
    HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım Maşallah dediğin için ayrıca teşekkür ederim nazar değmesin bitanelerime, haklısın harika terapi oluyorlar bana mutlu hafta sonları canım,değerli yorumun için de ayrıca teşekkür ederim sana

      Sil
  9. maşallah nekadar çok kuşunuz varmış. ben kuşlardan acayip tırsarım ürperdim bi an o kadar çok kuşu odada görünce :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En saf ve en temiz olan hayvan türüdür canım hiç korkmana gerek yok hele birde onlarla bağ kurmaya başladıktan sonra ise Turuncu Odaya anlattığım gibi onlardan ayrılmaya kıyamıyorsun işte :)

      Sil
  10. Canım ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ederim canım ziyaretin benim için çok değerliydi,sevgiler...

      Sil
  11. bunlar güzel bir evi haketmiş canım. gelin evi de süsü olsun:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl hakettiler canım hiç sorma canlarım onlar benim neşe kaynaklarım, gelin evi hediyelerini düşüneceğim canım teşekkür ederim..

      Sil