1 Ekim 2012 Pazartesi

Bugün eşimin doğum günüydü.Ben de iş yerinde arkadaşlarıyla kutlamak istedim,fakat şu sıralar iyice takmıştım şeker hamuru ile yapılan pastalara.Her izleyişimde acaba yapabilir miyim demekten bıktım ve kendimi bugüne hazırladım.Eşim için bir gayret dedim ve kolları sıvadım. Her şey ters gitti sular kesildi tüp biti şaka değil gerçekten  ama yılmadım ve bitirdim nihayet..Bana göre su ve tüp faktörü de olsaydı galiba istediğim desenleri de çıkarta bilecektim zamanım olacaktı en azından üzerine böyle basit desenler yapabildim ama yoklukta ve hiç doğum günü pastası yapmayan biri olarak başardım galiba :)) Tarifini TATLI SÜRPRİZLER programındaki doğum günü pastası ile birebir yaptım..(Part-1 Part-2 Part-3 olarak devam ediyor...)



Sizce de olmuş mu?...

28 yorum:

  1. öncelikle eşinizin doğum günü kutlu olsun ( : bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ( : size gelince efendimm bütün zorluklara rağmen pastayı bitirebilmişsiniz ellerinize sağlık. şeker hamurundan hiç anlamam ama bence güzel olmuş ( : sevgiler, saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Çiğ Tanesi, Eşim adına da ayrıca teşekkürler.Pasta gerçekten bir handikaptı benim içim :)) ama bu yorum bile bana yetti ,sevgiler canım..

      Sil
  2. Olmuş hem de çok güzel olmuş :)

    Eşinize sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun bir yaşam dilerim tabii sizle beraber :)

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temennilerin çok güzeldi canım Nurdancım çok teşekkürler,ayrıca pasta yorumun beni çooook mutlu etti,sevgiyle kal canım

      Sil
  3. Ellerine sağlık, harika olmuş.
    Eşinin doğum günü kutlu olsun. Birlikte nice mutluluk mumları üflersiniz inşallah.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım güzel temennilerin için..İnşallahhh ömür boyu hep yanımda olur.Teşekkür ederim canım düşünceli Okuyanım benim..

      Sil
  4. Tabi ki olmuş hem de muhteşem olmuş... Azmini, başarını ve becerini tebrik ediyorum Feridecim... Ayrıca eşinin de doğum günü kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyalar benim oldu doğrusu demek ki boşa kürek çekmemişim,Eşim adına ve kendi adıma çok teşekkür ederim

      Sil
  5. sen ne yaptın feridem ?? mahvettin beni..senin yüzenden bütün yapılışı izlemekle kalmadım,bir de gittim mutfakta çikolatalı ne varsa yemek zorunda kaldım :)) süper bişey olmuş bu...ellerine sağlık arkadaşım..eşinin doğum günü de kutlu olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Yorumuna çok güldüm kuzucum sanırım senin bol çikolata yemen taa bana yansıdı ve gülme etkisi yaptı :) dış görüntüsü senin görüşün ancak lezzetti gerçekten iyiydi Sibelcim,eşim adına da çok teşekkür ederim çokk öpüyorum seni bakalım seni de bekliyorum lezzet konusunda bloğunda bir paylaşım olacak mı?

      Sil
  6. Sen yaparsın da güzel olmaz mı canım benim, hem de harika olmuş.. Eminim tadı da nefistir zaten.. Ellerine sağlık, devamı da bol olsun inşallah :)

    Eşinin de doğum günü kutlu olsun canım, Allah sizi mutlu etsin, yüzünüzü soldurmasın inşallah.. Çook öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ayrıca benim için düşüncelerine daha çoook teşekkür ederim:))Devamı olacak inşallah ben bu işi çok sevdim çok tatlı bir çalışma lezzeti de yiyenlerden aldığım yorumlara göre harikaydı hazır örneğin hazır pasta yenmedi :)) kendimi çok şişirdim değil mi yorumunla şımardım o yüzden..

      Sil
  7. Bundan iyisi Şam'da kayısı imiş:) Senin ellerine sağlık, eşine de mutlu yıllar (seninle beraber tabii:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumu senin gibi lezzet abidesi birinden aldım ya artık bu pastaların devamı gelir benden :) çok teşekkür ederim (haklısın canım benimle beraber...)

      Sil
  8. ilk deneyimini tebrik ederim.seker hamuruna insan bir takilinca birakmiyor.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili eşine ben de nice senelere diyorum...Allah ağız tadınızı bozmasın Feridecim.
    Bu arada pastan çok şık bence,ilki bu ise sonrasında neler neler yparsın sen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuraycığım çok teşekkür ederim canım, Aminnn inşallah Cümlemizin mutluluğu huzuru daim olsun, Pastamı sen beğendiysen o zaman ben de kendime bravo diyeyim çünkü zevkine hayranım çok teşekkür ederim canım

      Sil
  10. Feridecom nerelerdesin eşinle birlikte mutlu uzun ömürler dilerim sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlenmekte güzel be canım benim çok teşekkür ederim, güzel temennilerin için de ayrı ayrı ayrı teşekkürler ayrıca çalışmamı beğenip beğenmemen konusunda fikrini merak ediyorum...

      Sil
  11. Merhaba, ben de geldim.Pasta süper görünüyor.Eşinize ve size bir ömür sağlıklı,mutlu nice yaşlar diliyorum.Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin sefalar getirdin çok memnun oldum ziyaretin için Beğendiğine çok sevindim güzel temennilerin için de çok teşekkür ederim sana, sevgiler..

      Sil
  12. Çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi bayramlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da iyi bayramlar canım beğenmene çoook sevindim

      Sil
  13. hmmmm harika gözüküyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. gayette güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim ayrıca bloğuma hoşgeldin kuzum

      Sil