5 Kasım 2012 Pazartesi


Dar bir salona sahip olan ben dekorasyona birazda bu salonum yüzünden merak salmıştım.Evet işte gerçek hikaye böyle başlamıştı :)) derrrmişim.. Eşyaların yerlerini nereye koyarsam koyayım yine de eşyalarım göze hitap etmiyordu ve bunların birazda eğitim ve bilinçli davranmakla düzeleceğini düşünüp   İstanbul Akademi'ye başvurup iç dekorasyon bölümü okudum.Ancak hala eşyalarımın yerleri değişmedi ve hala aynı şekilde salonum :) çünkü artık öğrendim ki odamın geniş ve ferah görünmesi için uygun malzemeler henüz elimde yok.Bu nedenle de böylesi ferah ve göze hitap eden oda hayalini kendi evime saklıyorum.İnşallah da öyle olur.Ancak bir yönden çok mutluyum çünkü bloğum var ve de çok zevki ve çok değerli blog arkadaşlarına sahip oldum.Kendimi şanslı görüyorum, çünkü herbirinizin benim için bu konuda yardım edeceğine eminim .. Sizlere çok alıştım ve de gerçekten benim için çok değerlisiniz..
(Aşağıdaki tasarımları da çok başarılı buluyorum ortam gayet hoş değerlendirilmiş.Sizlerinde beğenisine sunmak istedim Canlar..)









9 yorum:

  1. Harika paylaşım, tüm görselleri çok beğendim Feridecim. Büyük odaları dekore etmek sorun değil bence asıl marifet küçük odaları, salonları hem rahat hem konforlu hem de estetik olarak mükemmel hale getirebilmek... Görsellerin bu konuda ilham verici olmuş. Umarım en kısa zamanda kendi evinde tüm dekorasyon hayallerini gerçekleştirirsin. Laf aramızda benim de en büyük hayalim bu arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım görseller konusunda aynı düşüncede olduğumuza sevindim ancak aynı dertten müzdarip olduğumuza da sevindim ne diyeyim, çünkü dertlerimiz aynı olduğunda birbirimi anlamamız daha iyi oluyor sen benim için değerli olduğun için ortak noktamız olduğuna da çok sevindim:)

      Sil
  2. canım benim...Allah sana gönlündeki evi tez zamanda versin inşallah..içini mükemmel bir hale getireceğine de hiç şüphem yok :)yayınladığın resimler de çok güzel,bazıları modern,bazısı rahat,bazısında oturmaya kıyamazsın :)hepsini çok beğendim,darısı evinin başına arkadaşım :) kocaman öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Sibelcim canım benim senim gibi dostlarımın böyle temennilerde bulunması beni çok mutlu ediyor çünkü gerçek ve içten söylediğinizden dolayı gerçek olacağına inanıyorum.Ben de çok öpüyorum kuzum benim..

      Sil
  3. beyaz delisi benim favorim son foto:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışır canım senin gibi güzel birine beyaz saflık temizlik her bayanın layığı

      Sil
  4. elde uygun malzeme yoksa asla istediğin gibi olmuyor değil mi?? ben de buna karar verdim. ne yaparsam istediğim sonuca ulaşamadığımı gördüm. senin gibi bıraktım ben de, yeni eşyalara göz diktim:)) ne güzel bir bölüm okumuşsun:) en kısa zamanda istediğin ferah evine kavuşursun dilerim:)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ya evinde sevdiğin ve uyumlu eşyaların olması çok önemli, bu arada sen nerelerdesin böyle özlettin kendini, yorumunu görünce seni özlediğimi hatırladım, eğer okumak istersen bu bölüme herkes gidebiliyor araştırabilirsin canım sevgiyle kal

      Sil
  5. Resimler çok güzel eşyalar birbirine uyumlusuyla çok hoş bir görüntü oluyor...
    İzlemeye aldım mutlu bir hafta dilerim..

    YanıtlaSil