22 Kasım 2012 Perşembe


Sizlerle paylaştığım bu üçgen kutucuklara bayıldım, bu ara çok işime yaradılar sağ olsunlar, bebek şekerleri koyduk içine, şimdi de kırmızı - beyaz ve puantiyeli kurdelalarıyla yılbaşı hediyeleri hazırlıyorum arkadaşlarıma, onları muhakkak paylaşacağım sizlerle..Tavsiye ederim çok zevkli oluyor yapımı da görseli de çok eğlenceli..Şimdiden iyi eğlenceler :o)




10 yorum:

  1. biliyorsun ki,kutulara ayrı bir merakım var :) o kadar güzel bir post olmuş ki,bayıldım feridem...çok teşekkürler paylaştığın için canım benim ...kocaman kocaman öpüyorum seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmez miyim hiç Sibelcim bloğunda yaptığın tasarımlara hayranım zaten.. beğenmene sevindim canım benim postlarımı beğenmen benim için çok önemli canım arkadaşım bende çook öptüm seni..

      Sil
    2. sen farkında değilsin belki ama çok ayrıcalıklı bir zevkin var senin canım benim...hatta bazen çoğu insanın göremeyeceği detayları bile sende buluyorum ben :)) sen benim gizli arşivimsin :)))

      Sil
    3. Offf off ben nasıl bir insanla tanıştım ki böyle melek mi?, iyilik abidesi mi?, beni motive eden bir meleksin Sen canım benim çok teşekkür ederim sana..(Gizli Arşivv vaaay güzelmiş gurur vericiymiş..)

      Sil
  2. ÇOk güzel bir fikir gerçekten de. Dur unutmadan çiziktireyim defterede aklıma gelsin, unutmayayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yaramasına çok mutlu oldum doğrusu,teşekkür ederimm cafenohut...

      Sil
  3. çok güzel bir bir fikir bu çok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi biri tarafından beğenilmek çok güzel teşekkürler Sonsuz Dekorasyon:)

      Sil
  4. ne kadar ciciler çok beğendim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selcen canım beğenmene çok sevindim o halde hemen iş başına bunlar yeniyıl için küçük sürprizcikler hazırlayabilirsin:))

      Sil